De tassentrends van 2021 – 2022

luggage, packed, travel-1081872.jpg

Elk jaar zien we weer andere tassen voorbij komen. De twee duidelijke thema’s die het komende seizoen voorbij gaan komen zijn: sizes matters en reizen. De grootte van de tas speelt hierbij een belangrijke rol. Een XXL tas is bij deze trend helemaal niet meer zo gek. Dan hebben we ook nog het thema reizen. Hierbij stelen de klassieke leren koffers de show. Ben jij benieuwd wat nou alle trends van dit seizoen worden? Lees dan snel verder.

XXL Tote

Waarschijnlijk dachten de ontwerpers dat het veilige middelmaatje ook maar saai is. Want het wordt bij deze trend tijd om op stap te gaan met overbodige spullen door de XXL tas. We kunnen er niet meer omheen, letterlijke en figuurlijk…

Knuffeltas

Zoals de naam het al zegt met deze tas zou je wel willen knuffelen, dit komt door het zachte materiaal van de tas. De kans is groot dat jij dit soort tassen binnenkort voorbij ziet komen.

Gadget Bag

In tegenstelling tot de XXL Tote tassen, zijn deze tassen wel erg klein. Zo klein dat er net een paar Airpods of handschoenen in passen. Weet jij niet waar je de kleine gadgets moet laten? Dan kan deze gadget bag nog wel eens handig zijn.

Schakelketting

Dit wordt het seizoen van de grote schakels. Deze tassen worden gedragen door middel van je hand door de band te plaatsen. Schoudertassen zijn verleden tijd dankzij deze trend.

Party Bag

Hou jij wel van een feestje en wat glitters? Dan is dit echt iets voor jou! Deze tassen stralen één en al feest uit en opvallen zal je zeker met zo’n tas. Zo ga jij goed voorbereid en in stijl naar een feestje toe. En iemand met dezelfde tas zou je niet zo snel zien.

De koffer

Koffers worden over het algemeen vaak gebruikt voor reizen maar bij deze trend hoeft dat niet. De rolkoffers met leuke prints zijn weer helemaal terug! Wil jij in stijl gaan reizen? Dank kan je deze tassen / koffers ook zeker gebruiken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *