Altijd goede tassen

go pro, pen, notepad-1478810.jpg

Het is lastig om altijd de laatste trends en mode te volgen. Het kan ook zo zijn dat je geen inspiratie meer hebt voor een leuke tas. Er zijn een heel aantal tassen die tijdloos zijn en altijd meegaan. Ze matchen ook over het algemeen altijd goed met de rest van de garderobe. Hoe handig is dat? Maar welke tassen zijn dit? Lees snel verder want daar gaan wij jou antwoord op geven.

Cross Body Tas

Deze tas wordt veel gedragen en niet zomaar. Dat komt doordat alles wat in je kast hangt goed matcht met deze tas. Het is een accessoire waar je altijd op kan terugvallen. Leuk hé? Wij raden je aan om er een uit te kiezen in een wat neutrale tint. Een felroze tas staat natuurlijk niet mooi met een geel t shirt. 

Handtas

Deze tassen staan leuk maar zijn ook erg praktisch. In een handtas kan vrij veel opgeslagen worden. Het heeft wat weg van de Cross Body Tas maar dan een slagje groter.

Shopper

Deze tas kan natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Deze tas kan voor meerdere gelegenheden gebruikt worden. Denk hierbij aan: het strand, een dagje weg en nog veel meer. Door het model kunnen spullen snel en makkelijk in de tas geplaatst worden

Schoudertas

Deze tas is erg praktisch doordat je hem altijd binnen handbereik hebt. Ga je naar een feestje? Dan kan deze tas erg bruikbaar zijn. Door het kleine formaat zit het niet in de weg en een zere schouder krijg je ook niet snel.

Rugzak

Dit is misschien wel de meest functionele tas van het lijstje. Deze tas kan je altijd dragen en je hebt je handen lekker vrij. Voor wandelingen, een dagje weg of fietsen kan deze tas goed gebruikt worden en het staat ook nog eens leuk!

Clutch

Deze tas is klein maar fijn. In deze tas kan je al je kleine gadgets opslaan. Denk hierbij aan: je telefoon, sleutels en portemonnee. Dit is een goed alternatief voor de schoudertas! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *